WORKSHOP “De Kracht van jouw Stem”
Tijdens deze workshopmiddag word je uitgenodigd verbinding te maken met jezelf door het gebruik van je stem. Een ontdekkingstocht waarbij we op een speelse manier de mogelijkheden van onze stem verkennen en de kracht ervan gaan ervaren. Iedereen met een stem kan meedoen, je hoeft geen eerdere stem- of zangervaring te hebben.

WORKSHOP “Kennismaking met Soundhealing”
Tijdens deze workshopmiddag maak je kennis met de basis van Soundhealing. Je krijgt wat theoretische uitleg en we gaan vooral veel oefenen met klanken. Voor onszelf en voor elkaar.
We zullen onder andere de techniek van boventoon-zingen leren en gebruiken.
Je gaat naar huis met nieuwe tools voor regulatie en ontspanning. Voor deze workshop hoef je geen eerdere stem- of zangervaring te hebben.

De workshops vinden plaats in Arnhem.
Investering: €75 incl btw, thee en fruit.

Wil je een workshop op maat voor een gezelschap tot 8 personen? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Data voor komende workshops worden gedeeld in de nieuwsbrief What’s New en op Instagram. Actueel aanbod en kaartverkoop vind je hier:

“Ik was verrast over wat het deed in mijn energie. Ben nog aan het herstellen van een flinke griep en zit laag in de energie, maar na de workshop had ik veel meer puf. Dat vond ik opvallend. “
– Marieke

Hele fijne workshop. Ben helemaal ontspannen. Wat goed verzorgd allemaal en wat kun je mooi zingen! Ik heb ervan genoten.
– Mara