Soundhealing sessies zijn geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze ervaring en voor langere tijd kan liggen op een massagetafel.

Soundhealing sessies ondersteunen o.a. bij
– behoefte aan ontspanning
– loslaten van stress
– drukte in het hoofd/ veel gedachten of zorgen
– verlichten van fysieke pijn
– moeheid
– slapeloosheid
– het loslaten van oude (emotionele) pijn
– het herstellen van energiebalans (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel)
– het omlaag brengen van de bloeddruk

Werkwijze
Je mag het me van tevoren vertellen als je een specifieke klacht of vraag hebt maar dit hoeft niet. Datgene wat op dit moment aandacht behoeft komt sowieso naar boven in de sessie.

Tijdens soundhealing sessies kan ik gebruik maken van verschillende instrumenten zoals klankschalen, stemvorken, drums, harp en monochord. Vaak gebruik ik mijn instrumenten in combinatie met mijn stem. Welke instrumenten ik inzet hangt af van jouw energie van dat moment en wat daarbij ondersteunend/passend voelt.
Mijn werkwijze is zacht en rustig, alleen wanneer ik voel dat het echt nodig is zal ik hardere geluiden maken. Het effect kan zijn dat je beelden of kleuren ziet, lichamelijk of emotioneel dingen voelt, dit verschilt van persoon tot persoon. Elke ontvanger van een Soundhealing Sessie van mij gaf in ieder geval achteraf aan zich ontspannen en rustig te voelen.

Ik zorg er na elke sessie voor dat je gegrond weer naar huis gaat. Soundhealing sessies duren een uur. Ze vinden plaats in Arnhem, vlakbij station Velperpoort.

Soundhealing op afstand
Soundhealing is energetisch werk en hierin zijn geen beperkingen door afstand. Het is dus mogelijk een Soundhealing te ontvangen vanuit je eigen huis. Dit kan met een Skype verbinding, maar zelfs ook zonder via apparaten met elkaar in verbinding te staan.
We spreken dan een tijd af waarop de Soundhealing Sessie start en de duur ervan. Ik vraag je op de afgesproken tijd te gaan liggen op een comfortabele, rustige plek zonder afleiding.

Tarief Soundhealing Sessie: €72,50 incl btw. (60 min)
Ik ontvang je heel graag, in Arnhem of vanuit huis. Je kunt een afspraak maken via het Contactformulier.

“Ik zou dit elke dag wel willen! Zó fijn dit. Tijdens het laatste stukje met de harp was het net alsof ik even in de hemel was. Dankjewel!”
– Sandra

“Wauw! Wat was dit mooi en fijn om te ervaren! Ik heb de hele sessie lang nergens aan gedacht, alleen geluisterd en gevoeld wat er gebeurde. Ik voelde me tijdens de sessie ontspannen en licht en afloop was er een enorme kalmte en rust in mezelf. Echt magisch!”
– Robin