Hoi! Mijn naam is Rosa.

Sinds mijn vroege jeugd voel ik mij erg verbonden met mijn stem, zingen en muziek.
Daarbij ervaarde ik als jong meisje al de diepte en helende werking van ‘klanken’ (geluid maken) en zingen.
Zingen voelde heel naakt voor mij, als ik zong kwam het recht uit mijn ziel. En dat is nog steeds zo. Omdat ik me daardoor kwetsbaar voelde, kregen zingen en muziek maken een plekje in een afgeschermd deel van mijn leven.

Na een aantal grote levenslessen kwam ik er achter dat mijn kracht juist ligt in die naaktheid, openheid, kwetsbaarheid. En het medicijn waarmee ik mag werken voor mezelf en anderen lag tijdens mijn hele leven als een zacht kracht te wachten om herinnert te worden: Sound en Stem.
Ik zocht en vond inspirerende leraren om mijn vaardigheden verder te verdiepen en nu, 5 jaar later, komt in Rose Sound Alchemy voor mij alles samen:
mijn passie voor-en diepe connectie met Sound en Stem,
mijn werkervaring (16+ jaar) als coach/ begeleider,
mijn eigen levenservaringen tot nu toe,
mijn sjamanistische/holistische visie op het leven en gezondheid

Met mijn aanbod wil ik je herinneren aan je authenticiteit. Aan je geboorterecht om vrij en zonder oordeel expressie te geven aan wat er in je leeft en wie je bent. Aan het prachtige medicijn van de Stem dat je altijd en overal tot je beschikking hebt.
Ik begeleid je graag naar het dieper zakken in ontspanning en het ervaren van meer balans door middel van Sound- en Stemwerk.
Het vervult me met enórme dankbaarheid en vreugde dat ik je mag ondersteunen in deze processen. Wees welkom!

Rose Sound Alchemy staat voor
Het vermogen van de universele liefde (Rose), gedragen en gestuurd via klank (Sound) grote transformatie (Alchemie) teweeg te brengen.